Актьорът от хитовата поредица Сам вкъщи Кен Хъдсън Кембъл е диагностициран

...
Актьорът от хитовата поредица Сам вкъщи Кен Хъдсън Кембъл е диагностициран
Коментари Харесай

Звезда от Сам вкъщи бори тежка диагноза

Актьорът от хитовата поредност " Сам у дома "  Кен Хъдсън Кембъл е диагностициран с тежката диагноза рак. Кембъл се появи като мъдрия Дядо Коледа в " Сам у дома " от 1990 година с Маколи Кълкин.

Той е на 61 години и бе диагностициран с рак на 27 октомври, откакто лекарите откриха израстък, който " неуловимо е израснал в дъното на устата му и е почнал да навлиза в зъбите му ".

Изявлението на страницата на звездата в GoFundMe изяснява, че той ще се подложи на 10-часова интервенция през днешния ден за премахване на тумора. Очаква се, че по време на интервенцията ще се наложи премахването на забележителна част от челюстната му кост, дружно с лимфни възли, които ще се употребяват за подкрепяне на възобновяване на нова челюст.

Кембъл също би трябвало да се изправи пред лъчева терапия, както и вероятно курс на химиотерапия в това, което се чака да бъде уморителен шестмесечен интервал на възобновяване, съобщи " Фокус ".

Семейството на артиста стартира кампания за набиране на средства, с цел да се опита да помогне за покриването на " големите "  разходи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР